Escoltar

La Universitat d'Estiu 2011 de la UIB analitzarà com funcionen i es gestionen les noves plataformes de creació de coneixement

La Universitat d’Estiu 2011 de la Universitat de les Illes Balears arriba aquest curs sota el títol Les Plataformes de Creació de Coneixement: Noves perspectives. La Universitat d’Estiu de la UIB és un programa de cursos de formació complementària que van adreçats a tothom que vulgui ampliar coneixements. Els cursos es realitzaran de l’11 al 22 de juliol de 2011.

La incorporació de les pantalles com a nou mecanisme per generar i difondre coneixement i per relacionar-se, en societat o de manera interpersonal, és un element que caracteritza el món globalitzat en què vivim. La Universitat d’Estiu 2011 de la UIB, per aquest motiu, programa sis cursos de formació complementària que han de servir per reflexionar sobre la incidència d’aquestes plataformes en la vida quotidiana. L’objectiu dels cursos de la Universitat d’Estiu és formar els alumnes en la gestió eficient d’aquestes plataformes.

L’edició d’enguany de la Universitat d’Estiu de la UIB comptarà amb la participació de 35 ponents de la Universitat de les Illes Balears i d’altres universitats i centres de recerca nacionals i internacionals, com també de professionals d’institucions i empreses.

Els cursos programats són:

El període de matrícula ja és obert, fins a una setmana abans de l’inici de cada curs. Les places són limitades.

Els cursos de la Universitat d’Estiu 2011 els organitza el Vicerectorat de Projecció Universitària, a través del Servei d’Activitats Culturals (SAC) de la UIB, i compten amb el patrocini de Fundació Bancaixa i la col·laboració del Consell de Mallorca.

+ enllaços relacionats

Documents relacionats

Data de publicació: 18/05/2011