Escoltar

La Universitat Oberta per a Majors als Pobles de Mallorca 2010 es presenta als batlles i regidors de divuit municipis

Dia: dimecres, 21 d’abril de 2010
Hora: 12 hores
Lloc: Sa Riera,
carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

La Universitat de les Illes Balears presentarà la Universitat Oberta per a Majors als Pobles de Mallorca de l'any 2010 als batlles i regidors dels divuit municipis on es duran a terme les activitats. Aquest programa compta amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca, El Corte Inglés, l'Obra Social de Sa Nostra i els ajuntaments dels municipis implicats.

L'edició 2010 de la UOM als Pobles de Mallorca realitzarà les activitats en divuit municipis, concretament Alcúdia, Andratx, Binissalem, Calvià, Capdepera, Felanitx, Inca, Lloret de Vistalegre, Llucmajor, Marratxí, Muro, Pollença, Porreres, sa Pobla, Santa Margalida, Santa Maria del Camí, Sineu i Son Servera.

A l'acte d'inauguració hi estan convidats els batlles dels pobles participants; els regidors d'Educació, de Cultura i de Serveis Socials dels diferents municipis, com també els responsables dels centres universitaris municipals i de les federacions i associacions de persones grans dels pobles. També hi assistiran el senyor Cosme Bonet, conseller de Presidència del Consell de Mallorca; el senyor Bartomeu Aguilar, director insular de Relacions Ciutadanes del Consell de Mallorca; el senyor Llorenç Julià, subdirector general de l'Obra Social de Sa Nostra; el senyor Bernadí Seguí, director de Relacions Institucionals de Sa Nostra; el senyor Antoni Sànchez, director del Departament de Relacions Externes d'El Corte Inglés; la doctora Carme Orte, directora de la UOM; i la doctora Montserrat Casas, rectora de la UIB.

La UOM està dirigida a persones adultes més grans de 55 anys o persones prejubilades amb estudis primaris que estiguin interessades a realitzar alguns dels programes o de les activitats que es duen a terme a la Universitat, a les seus universitàries, als centres universitaris municipals i en altres llocs que puguin acordar-se. Amb el programa UOM als Pobles de Mallorca, la UIB pretén apropar-se als ciutadans dels pobles de Mallorca i fer universitat a través de la formació, de la cultura i de la disseminació del coneixement.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 21/04/2010

Data de publicació: 20/04/2010