Escoltar

La UOM lliura els premis del concurs de relats El Somni d'Aprendre

Dia: dimecres, 31 de març de 2010
Hora: 20 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici Sa Riera
C/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

Tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis del concurs de relats El Somni d’Aprendre, organitzat per la Universitat Oberta per a Majors (UOM). Es lliuraran dos premis: un per al millor relat escrit en llengua catalana i un altre per al millor escrit en llengua castellana. Lliuraran els guardons el doctor Damià Pons, professor del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB, i la doctora Margalida Socias, professora del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Llatina de la UIB. Tots dos, a més, són membres del jurat del concurs.

El premi al millor relat en llengua catalana ha estat per a Neus Planells i Molina, alumna del Certificat Sènior de la UOM a Eivissa, per l’obra titulada Aprendre. D’altra banda, la guanyadora del premi al millor relat en llengua castellana ha estat Maria Victòria Llorente Vidal, alumna del segon curs del Diploma Sènior de la UOM a Mallorca, per l’obra El sueño de Violeta.

Així mateix es lliurarà un diploma a cadascun dels participants, que en total han estat 14: quatre han participat en la versió en llengua catalana, i deu, en la versió en llengua castellana.

El concurs de relats El Somni d’Aprendre és organitzat per la Universitat Oberta per a Majors (UOM) i compta amb el patrocini d’El Corte Inglés.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 31/03/2010

Data de publicació: 30/03/2010