Escoltar

La UNIDOC reuneix prop de 90 investigadors al X Congrés de la SEPNECA

Es tractaran aspectes rellevants en l’àmbit de la Neurociència Cognitiva i Afectiva, com el dolor crònic, les emocions i l’estrès o la percepció i l’atenció, entre altres

Dia: dijous, 14 de juliol de 2016
Hora: 17 hores
Lloc: CaixaFòrum, plaça de Weyler, 3, Palma

Tindrà lloc la inauguració del X Congrés de la Societat Espanyola de Psicofisiologia i Neurociència Cognitiva i Afectiva (SEPNECA), que es farà els dies 14, 15 i 16 de juliol de 2016 a Palma.

El Congrés, que organitza la Unitat d'Investigació i Diagnòstic Neuropsicològic del Dolor Crònic (UNIDOC) de la Universitat de les Illes Balears, reunirà prop de 90 investigadors d'arreu de l'Estat i experts d’àmbit internacional que posaran en comú els darrers avenços en la recerca científica sobre temes com ara el dolor crònic, les emocions i l'estrès, la percepció i l'atenció, el llenguatge i la música, la funció cognitiva i el desenvolupament, entre altres.

A la inauguració hi intervindran la doctora Carolina Sitges, presidenta del comitè organitzador del Congrés i investigadora de la UNIDOC, i el doctor Fernando Maestú, president de la SEPNECA.

Homenatge al doctor Jesús Gómez Amor

En el marc de l'acte d'inauguració, tindrà lloc un homenatge al doctor Jesús Gómez Amor, expresident de la Conferència de Degans de Psicologia de les Universitats Espanyoles (CPUE) i exdegà de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Múrcia, que va morir el passat mes de març.

Tot seguit, el doctor Nils Birbaumer, investigador de la Universitat de Tübingen (Alemanya) i del Centre Whyss de Neurotecnologia (Suïssa), impartirà la conferència inaugural, «Brain machine interface in complete paralysis and stroke».

Data de l'esdeveniment: 14/07/2016

Data de publicació: 01/07/2016