Escoltar

La UIB signarà un conveni per homologar el Màster Universitari en Comptabilitat com a curs de formació d'auditors

Aquest títol oficial de postgrau passarà a denominar-se Màster Universitari en Comptabilitat i Auditoria a partir del curs acadèmic 2012-13 

Dia: dilluns, 28 de maig de 2012
Hora: 12.30 hores
Lloc: Son Lledó,
campus universitari, Palma 

El senyor Javier Navarro, president de l’Agrupació Territorial de Balears de l’Institut de Censors Jurats de Comptes d’Espanya; el senyor Nofre Martorell, degà president del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears; el senyor Aniceto Fornaris, president de l’Il·lustre Col·legi Oficial de Titulats Mercantils i Empresarials de Balears; i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB, signaran un conveni per homologar el Màster Universitari en Comptabilitat com a curs de formació d’auditors.

A partir de la signatura d’aquest conveni, la UIB inicia un procés de modificació del Màster Universitari en Comptabilitat per aconseguir que l’Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes (ICAC) del Ministeri d’Economia i Hisenda l’homologui com a curs de formació d’auditors. Les modificacions proposades les haurà d’aprovar l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) i l’Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes (ICAC).

El Màster Universitari en Comptabilitat s’imparteix a la UIB des del curs acadèmic 2007-2008. A partir del curs acadèmic següent aquest postgrau oficial passarà a denominar-se Màster Universitari en Comptabilitat i Auditoria.

A la signatura del conveni també hi assistirà el doctor Antoni Socias, subdirector del Departament d’Economia de l’Empresa de la UIB.

Data de l'esdeveniment: 28/05/2012

Data de publicació: 25/05/2012