Escoltar

La UIB ret homenatge als catedràtics Miquel Seguí i Joan Torres ("in memoriam") en la presentació del número 42 de la revista "Taula. Quaderns de Pensament"

Dia: dijous, 19 de maig de 2011
Hora: 20 hores
Lloc: Llibreria Literanta,
c/ de Can Fortuny, 4A, Palma

Tindrà lloc la presentació del número 42 de la revista Taula. Quaderns de pensament, editada per Edicions UIB. L'acte servirà per retre homenatge a Miquel Seguí Aznar, catedràtic d'Història de l'Art, i Joan Josep Torres Esbarranch, professor de Grec de la UIB.

Hi intervindran Camilo José Cela, José Antonio Marina i Diego Sabiote, professors del Departament de Filosofia i Treball Social de la UIB; Pere Rosselló, professor del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General; i Francesc Torres, professor del Departament de Filosofia i Treball Social i director de la revista.

La revista Taula. Quaderns de Pensament, editada pel Departament de Filosofia i Treball Social de la UIB, s'ha convertit en el referent dels estudis filosòfics a les Illes Balears. Des dels seus inicis manté el caràcter miscel·lani, encara que alguns números han estat monogràfics. En aquest número 42 de la revista Taula podem trobar articles com «Els pressupòsits ontològics i antropològics de l’ètica: la realització històrica de la dignitat humana com a transcendental de la persona», de Joan Andreu Alcina; «Edward W.Said: reflexiones sobre los conflictos desde el exilio», de J. Jesús Camargo; «Baltasar Porcel i la Mediterrània», de Pere Rosselló; o «Crisi econòmica i filosofia política», d'Antoni Domènech, entre d’altres.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 19/05/2011

Data de publicació: 18/05/2011