Escoltar

La UIB presenta les novetats editorials i les col·leccions d'Edicions UIB a la XXIX Fira del Llibre de Palma

La Universitat serà present amb dos estands al recinte firal del passeig del Born del 27 de maig al 5 de juny de 2011

CanalUIB
[1-2-3]

Inauguració
Dia: divendres, 27 de maig de 2011
Hora: 18 hores
Lloc: recinte firal del passeig del Born, Palma

La Universitat de les Illes Balears participa a la XXIX Fira del Llibre de Palma, que s'ubicarà al recinte firal del passeig del Born del 27 de maig al 5 de juny de 2011. L’horari de la XXIX Fira del Llibre és de les 10 a les 14 hores i de les 17 fins a les 21 hores, excepte els divendres, dissabtes i diumenges, que tancarà a les 21.30 hores.

Enguany, la UIB serà present a la Fira del Llibre amb dos estands. D'una banda, l'estand d'Edicions UIB servirà per mostrar al públic el catàleg d'aquesta editorial universitària, que inclou obres literàries, d'assaig, i de divulgació del coneixement. A més, es duran a terme presentacions de les novetats editorials d'Edicions UIB d'aquest curs.

La UIB obsequiarà amb una camiseta (fins que s'esgotin les existències) les persones que facin una compra a l'estand d'Edicions UIB.

A més, la UIB comptarà amb un segon estand institucional a la Fira del Llibre que serà atès pels tècnics del Servei d'Informació. Mitjançant aquest estand es projectarà la Universitat a la societat i s’informarà sobre la nostra oferta d’estudis de grau, de postgrau, d’Universitat Oberta per a Majors (UOM), de formació complementària (cursos d’idiomes, Universitat d’Estiu...) i de les diverses vies i requisits per accedir-hi. També s'informarà sobre beques, programes de mobilitat, els diversos serveis i tots els recursos de què disposa la Universitat i que posa a l’abast de la comunitat universitària.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 27/05/2011

Data de publicació: 26/05/2011