Escoltar

La UIB presenta el retrat de l'exrector Avel·lí Blasco

El quadre és obra de l’artista José Manuel Menéndez Rojas 

La Universitat de les Illes Balears ha incorporat el retrat del doctor Avel·lí Blasco Esteve, que va ser Rector de la Universitat entre 2003 i 2007. El retrat l’ha fet l'artista José Manuel Menéndez Rojas i romandrà exposat a Son Lledó al costat de la resta de retrats dels exrectors de la UIB.

La presentació del retrat ha comptat amb la presència del doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB; el doctor Avel·lí Blasco, exrector de la UIB; el pintor José Manuel Menéndez Rojas, autor de l’obra; el senyor Antoni Verd, president del Consell Social de la UIB; i el doctor Antoni Roig, president de la Comissió Gestora de la Universitat. .

Retrats dels anteriors rectors

El retrat d’Avel·lí Blasco se suma als retrats dels anteriors rectors de la UIB:   

Els retrats del doctor Antoni Roig Muntaner, president de la Comissió Gestora, i dels doctors Antoni Ribera Blancafort i Nadal Batle Nicolau, rectors, es varen presentar en el transcurs de l'acte de celebració del 23è aniversari de la creació de la Universitat, el 20 de març de 2001. L'autor d'aquests tres retrats és Damià Jaume.

El retrat del doctor Llorenç Huguet, rector, es va presentar en el transcurs de l'acte d'obertura de l'any acadèmic 2005-2006, el 29 de setembre de 2005. L'autor d'aquest retrat és Josep Girbent. 

Documents relacionats

Data de publicació: 18/02/2014