Escoltar

La UIB organitza una visita cultural i espiritual al convent de Sant Francesc de Palma

Dia: dijous, 13 de maig de 2010
Hora: 20 hores
Lloc: convent de Sant Francesc,
plaça de Sant Francesc, 7, Palma

El Vicerectorat de Projecció Cultural i la Pastoral Universitària de la Universitat de les Illes Balears organitzen una visita cultural i espiritual al convent de Sant Francesc de Palma, adreçada als membres de la comunitat universitària que tinguin interès a conèixer el que envolta aquesta construcció gòtica del segle XIII.

La visita serà guiada, a càrrec de professors de la UIB que explicaran als assistents les característiques del convent en general i, més concretament, dels llocs que es visitin, com també la seva història i les circumstàncies que l’envolten. Els participants visitaran més detingudament la basílica, la tomba de Ramon Llull, la sagristia, el museu i el claustre.

En concret, intervindran en la visita el doctor Pere Fullana, professor del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB; el doctor Andreu Villalonga i la doctora Maria Barceló, professors del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB; el doctor Diego Sabiote, professor del Departament de Filosofia i Treball Social; i el senyor Biel Mesquida, responsable de Projectes Culturals de la UIB. Així mateix, hi assistiran fra Gregori Mateu i fra Bartomeu Pont, religiosos del Tercer Orde Regular de Sant Francesc.

Per cloure la visita, el doctor Arnau Reynés, professor del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB, oferirà als assistents un concert d’orgue.

Data de l'esdeveniment: 13/05/2010

Data de publicació: 12/05/2010