Escoltar

La UIB organitza una jornada per analitzar la manera com afecta l'activitat turística en països del Sud

Dia: divendres, 17 de desembre de 2010
Hora: 16 hores
Lloc: sala d’actes de Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

El Grup d’Investigació sobre Sostenibilitat i Territori (GIST) del Departament de Ciències de la Terra de la UIB, amb la col·laboració de la Facultat de Filosofia i Lletres, organitza la Jornada sobre els Impactes que genera l'Activitat Turística en Països del Sud.

S’hi parlarà, entre d’altres qüestions, dels impactes que tenen el turisme i l’activitat turística a Cancun, de la situació actual i del camí que han recorregut empreses hoteleres de les Illes Balears que són presents en diverses zones turístiques d’arreu del món i, en concret, a Saïdia i Bávaro, a més de fer un repàs a l’expansió de l’empresariat hoteler balear a la Platja de Palma.

Així mateix, es projectaran els audiovisuals La conquesta del Carib i Cancun, tot inclòs, de Jaume Perelló i Pep Ramis. Tot conclourà amb una taula rodona en què participaran tots els ponents de la jornada i que tractarà sobre el desenvolupament turístic de la «marca balear».

Aquesta activitat la finança l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS) de la UIB en el marc de la VII convocatòria d’ajuts per a accions d’educació per al desenvolupament. L’assistència és lliure i gratuïta.

Data de l'esdeveniment: 17/12/2010

Data de publicació: 16/12/2010