La UIB organitza sessions informatives per al professorat nouvingut

La iniciativa s’emmarca en el pla de l'Oficina de Suport a la Docència per ajudar els professors que s'han incorporat a la UIB recentment 

Dia: dijous, 6 de setembre de 2018
Hora: a les 10 hores i a les 17 hores
Lloc: Sala de Graus de l’edifici Antoni Maria Alcover i Sureda, campus universitari, Palma

Tindran lloc les sessions informatives per a professorat nouvingut a la UIB organitzades per l'Oficina de Suport a la Docència de la Universitat. Es tracta d’una iniciativa emmarcada en un pla d’acollida posat recentment en marxa amb l’objectiu de facilitar el procés d'incorporació del professorat i donar-los a conèixer les possibilitats que ofereix la UIB per desenvolupar la seva tasca docent.

Oficina de Suport a la Docència

La UIB duu a terme els darrers anys una sèrie d'accions per millorar la qualitat de la docència. Un pilar bàsic és la millora de la gestió acadèmica que fan els equips directius dels centres i els professors, que ha augmentat amb escreix els darrers anys a causa dels canvis legislatius de l’ordenació dels ensenyaments universitaris.

A la UIB hi ha un conjunt de serveis que són transversals a totes les activitats de gestió acadèmica del professorat. Per tal de coordinar i conjuntar els esforços de tots aquests serveis es va crear l'Oficina de Suport a la Docència, com a oficina central per facilitar i millorar el suport a la docència.

Data de l'esdeveniment: 06/09/2018

Data de publicació: Mon Sep 03 10:21:00 CEST 2018