Escoltar

La UIB organitza la VII Miniolimpíada de Física i Química a les Illes Balears

Més d’un centenar d’alumnes de quart d’ESO participen a les proves

Dia: dijous, 19 de maig de 2011
Hora: 9.45 hores
Lloc: aula 1 de l’edifici Mateu Orfila i Rotger del campus universitari, Palma,
i seus universitàries de Menorca i d’Eivissa i Formentera

La UIB acull la VII Miniolimpíada de Física i Química. L’objectiu d’aquesta competició és promoure l’interès per la física i la química entre els estudiants de quart d’ESO i motivar-los per a l’estudi i la millora dels seus coneixements en aquestes matèries.

En aquesta edició hi participen 106 estudiants (86 alumnes són de Mallorca, 13 són de Menorca, 7 són d’Eivissa), que representen 34 centres de totes les Illes (27 de Mallorca, 4 de Menorca, 3 d’Eivissa).

Els cinc primers estudiants rebran un diploma d’acreditació a més de la següent quantitat en metàl·lic: el primer, 300 euros, el segon, 200 euros, el tercer, 100 euros, el quart, 60 euros, i el cinquè, 50 euros.

Els tres primers centres d’educació secundària rebran un diploma, a més de 300 euros per al primer, 200 euros per al segon i 100 euros per al tercer centre.

Donaran la benvinguda als alumnes el doctor Antoni Miralles, degà de la Facultat de Ciències de la UIB; la doctora Josefa Donoso, directora del Departament de Química de la UIB; el doctor Climent Ramis, director del Departament de Física de la UIB; el senyor Javier Gayoso, president de l’Associació de Físics de les Illes Balears; i el doctor Joan Frau, professor titular de Química Física de la UIB i president de l’Associació de Químics de les Illes Balears.

La VII Miniolimpíada de Física i Química de les Illes Balears l’organitzen els departaments de Física i de Química de la UIB, l’Associació de Químics i l’Associació de Físics de les Illes Balears. Hi col·laboren la Direcció General d’Administració, Ordenació i Inspecció Educativa del Govern de les Illes Balears i el Col·legi Oficial de Químics, i la patrocina Sa Nostra.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 19/05/2011

Data de publicació: 18/05/2011