Escoltar

La UIB organitza la Reunió Científica Bioinorgànica 2009

L’acte congregarà 105 investigadors de química bioinorgànica que presentaran les investigacions més recents en aquest camp d’estudi

Dies: del 15 al 18 de juliol
Lloc: Hotel Delta,
urbanització Puig de Ros, Llucmajor

Tindrà lloc la sisena reunió científica de l’Associació Espanyola de Bioinorgànica, organitzada en aquesta ocasió pel grup de Química Bioinorgànica i Biorgànica del Departament de Química de la UIB.

Aquesta sisena reunió aplegarà prop de 105 investigadors d’aquest camp d’estudi que presentaran i debatran les investigacions més recents desenvolupades pels diferents grups de treball. Es presentaran 6 comunicacions orals i 74 pòsters.

La inauguració serà el dimecres 15 de juliol, a les 9 hores. Hi seran presents el senyor Joan Jaume Mulet, batlle de Llucmajor, la senyora Olga de Uria, de la Direcció General de R+D+I del Govern de les Illes Balears, i el senyor Juan Manuel Salas, president l’Associació Espanyola de Bioinorgànica.

La conferència inaugural anirà a càrrec del doctor Roland K Sigel, de la Universitat de Zuric, que impartirà la lliçó Ions metàl·lics i complexos de ions metàl·lics que dirigeixen l’estructura i la funció de l’ARN.

Documents relacionats

Data de publicació: 15/07/2009