Escoltar

La UIB organitza la Primera Reunió de la Societat per a l'Estudi dels Judicis i les Decisions

El congrés reunirà al voltant de 80 investigadors d'arreu del món a Palma els dies 12 i 13 de juliol  

Inauguració
Dia: dimarts, 12 de juliol de 2016
Hora: 8.30 hores
Lloc: CaixaFòrum, plaça de Weyler, 3, Palma 

Tindrà lloc la inauguració de la Primera Reunió de la Societat per a l'Estudi dels Judicis i les Decisions, que es farà a Palma els dies 12 i 13 de juliol de 2016, organitzada conjuntament per la SEJyD i el grup de recerca en Evolució i Cognició Humana (Evocog) de l'IFISC (UIB-CSIC).

Hi intervindran el director general de Política Universitària i d'Ensenyament Superior, doctor Juan José Montaño; la vicesecretària de la Junta del Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears, senyora Antònia Ramis; el president del comitè organitzador i del comitè científic del congrés, doctor Jaume Rosselló; i el vicerector d'Investigació i Postgrau de la UIB, doctor Jaume Carot.

Tot seguit, el doctor Martin Skov, professor de la Universitat de Copenhaguen, impartirà la conferència inaugural, «The influence of aesthetic cues on decision-making».

Primera Reunió de la Societat per a l'Estudi dels Judicis i les Decisions

El congrés reunirà al CaixaFòrum més de 80 investigadors europeus i d’altres països (Canadà, Japó, Austràlia) que debatran els darrers avenços de la recerca científica sobre les preferències i la presa de decisions en àmbits com ara el comportament dels consumidors i l’economia conductual, la moral, l'estètica, la salut, l’esport, i les bases neurals de la presa de decisions. Vol ser la primera d'una sèrie de reunions científiques de caràcter biennal a través de les quals els investigadors puguin intercanviar idees, iniciar projectes conjunts i ampliar els horitzons en el camp dels estudis sobre els judicis i la presa de decisions.

El congrés té el suport del Vicerectorat d'Investigació i Postgrau de la UIB, de la Direcció General de Política Universitària i d'Ensenyament Superior, del grup de recerca en Evolució i Cognició Humana (UIB-CSIC), de l'Obra Social la Caixa, de la Facultat i el Departament de Psicologia de la UIB, de la Societat Espanyola de Psicologia Experimental (SEPEX), del Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears, de l'Associació de Representants de Psicologia, del Consell de Mallorca, d'Artdefusta i de Quely.  

Data de l'esdeveniment: 12/07/2016

Data de publicació: 07/07/2016