Escoltar

La UIB organitza la European Library Automation Group Conference 2012, el congrés sobre l'ús de les TIC a les biblioteques més prestigiós d'Europa

Acte d’inauguració
Dia: dimecres, 16 de maig de 2012
Hora: 10 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

El Servei de Biblioteca i Documentació de la Universitat de les Illes Balears (UIB), el European Library Automation Group (ELAG) i el Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC) organitzen la European Library Automation Group Conference 2012 (ELAG2012), el principal congrés europeu sobre l’ús de les tecnologies de la informació a les biblioteques i els centres de documentació, al qual s’han inscrit més de 120 participants procedents d’arreu del món. Inauguraran el congrés el senyor Peter Van Boheemen, president de l’ELAG, el senyor Lluís Anglada, director del Consorci de Biblioteques de Catalunya, i el doctor Jaume Carot, vicerector de Postgrau i Formació Permanent de la UIB.

L’edició d’enguany de l’ELAG posarà el focus en la revolució que la tecnologia mòbil suposa per a les biblioteques i en la manera com això afecta els usuaris, que ja poden accedir als continguts bibliogràfics es trobin allà on es trobin, tant al carrer, com a classe o mentre viatgen. De cada vegada són més les biblioteques que pugen els continguts a la xarxa i comparteixen la informació amb els usuaris.

L’ELAG s’organitza a Europa des de fa més de trenta anys i és el congrés més important del continent pel que fa a l’aplicació de les TIC a les biblioteques i els centres de documentació.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 16/05/2012

Data de publicació: 15/05/2012