Escoltar

La UIB organitza la 29a Reunió de la Societat Espanyola de la Ciència del Sòl del 3 al 6 de setembre

Els investigadors visitaran la zona afectada per l’incendi forestal d’Andratx

Inauguració
Dia: dimarts, 3 de setembre de 2013
Hora: 16.30 hores

Lloc: sala d’actes de l’edifici Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

El Departament de Biologia de la Universitat de les Illes Balears organitza la 29a Reunió de la Societat Espanyola de la Ciència del Sòl, que tindrà lloc del 3 al 6 de setembre de 2013.

A la inauguració hi intervindran el president de la Societat Espanyola de la Ciència del Sòl, doctor Jaume Porta; el coordinador del comitè organitzador, doctor Jaume Vadell; i el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet.

Hi participaran 45 investigadors d’arreu de l’Estat especialistes en l’estudi del sòl amb l’objectiu de promoure l’intercanvi de coneixements i conèixer les característiques edafològiques i ambientals de Mallorca.

Els participants faran diverses sortides de camp per conèixer les diferents tipologies de sòl que es troben a Mallorca, així com els aspectes ambientals i de gestió associats. Els casos que s'estudiaran inclouen des de terres forestals a altres d'aprofitament agrícola. Entre aquests llocs, els investigadors visitaran la zona afectada per l’incendi forestal d’Andratx per tractar sobre les estratègies de gestió del sòl després del foc.

Data de l'esdeveniment: 03/09/2013

Data de publicació: 02/09/2013