Escoltar

La UIB ofereix cursos de nivell zero per reforçar els coneixements dels estudiants

Els cursos de nivell zero són una proposta de la UIB per oferir una formació que permeti als futurs alumnes reforçar els seus coneixements en algunes matèries o habilitats que facilitaran el començament del grau que hagin escollit, així com la seva adaptació al context universitari. No obstant això, la Universitat obre aquesta formació als seus estudiants d'altres nivells —segons els dos blocs en què es divideix l'oferta de cursos— que necessiten un reforç en alguns coneixements o habilitats. La realització de cursos zero serà reconeguda mitjançant un certificat d’assistència expedit per la UIB amb el nombre d’hores impartides.

La proposta sorgeix a partir dels resultats de l’estudi d’avaluació i seguiment de graus i màsters oficials de l’any acadèmic 2010-11. De l’avaluació es detectà la necessitat de millorar o, si més no, anivellar els coneixements dels estudiants de batxillerat que arriben a la Universitat.

S’ofereixen dos blocs de cursos: cursos específics per centres i cursos transversals d’interès general per a tot l’alumnat.

CampusEsport fa una oferta: els alumnes que es matriculin als cursos de nivell 0 gaudiran d'un abonament gratuït de quinze dies.

+ informació

Documents relacionats

Data de publicació: 04/07/2012