Escoltar

La UIB, mitjançant la FUEIB, posa en marxa dos nous portals d'Internet, Tecnologia UIB i El despertador de la innovació

Tecnologia UIB i El despertador de la innovació són una iniciativa més de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, finançada per la Direcció General de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació de la Conselleria d’Innovació, Interior i Justícia del Govern de les Illes Balears, dins la política d’innovació d’un model productiu de la societat balear fonamentat en la R+D+I (recerca, desenvolupament i innovació)

Tecnologia UIB

La Universitat de les Illes Balears, mitjançant la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, posa en marxa el portal d’Internet Tecnologia UIB, dedicat a la transferència de la tecnologia i la innovació. Es tracta de la principal eina de promoció de les tecnologies i els coneixements generats a la UIB que poden ser transferits a l'àmbit empresarial i dels quals es pugui beneficiar tota la societat.

El despertador de la innovació

La
pàgina web El despertador de la innovació és una eina de difusió de tota la informació d’interès relacionada amb la R+D+I. Es tracta d'un espai d'intercanvi d'informació sobre noves ofertes tecnològiques, notícies i calendari d’esdeveniments i formació relacionats amb la R+D+I. La pàgina actua, a més, com a generador i punt de partida de noves iniciatives que faciliten la col·laboració entre els principals agents de la innovació.

+ informació

Documents relacionats

Data de publicació: 28/05/2010