Escoltar

La UIB inaugura a Formentera el programa 2010-2011 de la Universitat Oberta per a Majors

Dia: divendres, 13 de maig de 2011
Hora: 18 hores
Lloc: Club de Jubilats de Sant Francesc,
c/ Sa Senieta, s/n, Sant Francesc de Formentera

La UIB inaugura a Formentera el programa de la Universitat Oberta per a Majors (UOM) corresponent a l’any acadèmic 2010-2011. Des del mes de maig fins a novembre, el Club de Jubilats de Sant Francesc de Formentera acollirà conferències sobre temes variats com salut o medi ambient.

La lliçó inaugural anirà a càrrec del senyor Santiago Colomar, sobre el «Passat i present de la sal a Formentera».

Assistiran a la inauguració la consellera de Benestar Social del Consell Insular de Formentera, senyora Margalida Font,  el director de l’oficina de la Caixa de Sant Francesc Xavier, Josep Marí Mayans, i la directora de la UOM, doctora Carme Orte.

Programa

Les conferències continuen el divendres tres de juny, quan s’exposarà la ponència «Races autòctones». El 24 de juny es tractarà a la Universitat Oberta per Majors el tema «Tradició marinera». El 23 de setembre es presentarà la conferència «Invertir en salut i prevenir la dependència». El 14 d’octubre es propossa una sessió sobre «Reserves naturals d’Eivissa i Formentera». A la darrera conferència, el 4 de novembre, es tractarà el tema de «L’aigua a Formentera».

Totes les ponències se celebraran en divendres i començaran a les 18 hores al Club de Jubilats Sant Francesc de Sant Francesc de Formentera.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 13/05/2011

Data de publicació: 12/05/2011