Escoltar

La UIB ha lliurat els premis als guanyadors del concurs de fotografia del Dia Mundial de l'Aigua

La Universitat de les Illes Balears (UIB) ha lliurat els premis als guanyadors del concurs de fotografia organitzat per l’Oficina de Gestió Ambiental i Sostenibilitat (OGAS) per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua, amb l’objectiu de conscienciar la societat sobre la importància de l’aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible d’aquest recurs. El títol del concurs ha estat Aigua i seguretat alimentària.

La fotografia guanyadora ha estat Cullerot, obra del membre del personal d’administració i serveis de la UIB Manu Llofriu, que ha rebut com a premi una bicicleta plegable. Així mateix, s’ha atorgat una menció a la fotografia Ahogarse en un@ mism@, obra de l’alumna del tercer curs del grau d’Educació Social Eva Banet.

Podien participar en el concurs tots els membres de la comunitat universitària de la UIB, i en total s’hi han presentat 13 fotografies.

Han lliurat els premis la doctora Raquel Herranz, vicerectora d’Infraestructures i Medi Ambient, i la doctora Patrícia Trapero, vicerectora de Projecció Universitària de la UIB.

Documents relacionats

Data de publicació: 23/05/2012