Escoltar

La UIB dóna la benvinguda als 233 alumnes d'intercanvi que s'incorporen al primer semestre del curs 2013-14

Dia: dilluns, 16 de setembre de 2013
Hora: 11  hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici Anselm Turmeda,
campus universitari, Palma
 

Tindrà lloc l’acte de benvinguda als 233 alumnes d’intercanvi que s’incorporen a la Universitat de les Illes Balears el primer semestre del curs acadèmic 2013-14. Hi intervindran el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; la vicerectora d’Alumnes, doctora Margalida Payeras; i el director del Servei de Relacions Internacionals, senyor Ricardo Sagrera.

Amb aquest acte de benvinguda també es donarà el sus al programa de benvinguda i orientació per a aquests estudiants, que ha organitzat el Servei de Relacions Internacionals.

Els estudiants participaran durant sis dies en un programa d’activitats que els facilitarà la incorporació a la UIB. El programa preveu, entre d’altres, visites guiades a les instal·lacions de la Universitat, presentacions dels cursos de català i castellà i visites guiades a Palma, a Sóller, al Parlament de les Illes Balears, a Lluc, al Port d’Alcúdia i a Formentor.

Aquests alumnes d’intercanvi arriben a la UIB procedents d’universitats europees, americanes, asiàtiques i espanyoles, i s’hi incorporen a través de diferents programes de mobilitat universitària i d’intercanvi, com els programes PAP-ERASMUS o SICUE-Sèneca, i de convenis bilaterals signats entre la UIB i universitats de tot el món.

Enguany es preveu la participació de 526 alumnes en els diferents programes d’intercanvi de què disposa la UIB. D’aquests alumnes, 293 són estudiants de la UIB que s'incorporaran a altres universitats, i 233 són els alumnes d'altres universitats que s'incorporaran a la UIB. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 16/09/2013

Data de publicació: 13/09/2013