Escoltar

La UIB dóna la benvinguda als 138 alumnes d'intercanvi que s'incorporen al segon semestre del curs 2013-14

Dia: dilluns, 10 de febrer de 2014
Hora: 11  hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó, campus universitari, Palma  

Tindrà lloc l’acte de benvinguda als alumnes d’intercanvi que s’incorporen a la Universitat de les Illes Balears el segon semestre del curs acadèmic 2013-14. A l’acte intervindran la doctora Margalida Payeras, vicerectora d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat de la UIB; i el director del Servei de Relacions Internacionals, senyor Ricardo Sagrera.

El segon semestre han arribat a la UIB 138 estudiants, que se sumen als que arribaren el primer semestre. En total enguany s’han incorporat a les aules 321 estudiants procedents d’universitats europees, americanes, asiàtiques i espanyoles, a través dels programes de mobilitat universitària i d’intercanvi: PAP-ERASMUS o SICUE-Sèneca, i de convenis bilaterals signats entre la UIB i universitats de tot el món.

Per altra banda, 272 estudiants de la UIB hauran partit d’intercanvi amb els mateixos programes i convenis amb universitats d’arreu del món.

Els estudiants participaran durant sis dies en un programa d’activitats que els facilitarà la incorporació a la UIB i l’entorn. El programa preveu, entre d’altres, visites guiades a les instal·lacions de la Universitat, presentacions dels cursos de català i castellà i visites guiades a Palma i a Sóller, entre d’altres activitats.

Vídeos 

  

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 10/02/2014

Data de publicació: 07/02/2014