Escoltar

La UIB debat el govern de les empreses familiars

La VI Jornada de la Càtedra Banca March de l’Empresa Familiar duu a la UIB el cas del grup Codorniu Raventós 

 

Dia: dimecres, 6 de novembre de 2013
Hora: 16.45 hores
Lloc: sala d’actes, edifici Gaspar M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma 
 

Tindrà lloc la VI Jornada de la Càtedra Banca March de l’Empresa Familiar, que abordarà el tema del govern de les empreses familiars contrastant la visió dels consellers externs amb la dels empresaris familiars.                                  

La presidenta de Bodegas y Viñedos Codorniu Raventós, senyora Maria del Mar Raventós, serà la principal convidada d’aquest acte, en què analitzarà les relacions de govern entre la família i l’empresa en una companyia de vinyes i cellers de 462 anys d’antiguitat. El conseller independent del mateix grup senyor Xavier Mir dissertarà sobre el paper del conseller extern en les empreses familiars.

Per la seva banda, el director general de March Gestión de Fondos, senyor José Luis Jiménez, analitzarà «Per què les empreses familiars són més rendibles que les no familiars?».

La inauguració de l’acte anirà a càrrec del Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; el conseller delegat de la Banca March, senyor José Nieto de la Cierva; i el president de l’Associació Balear de l’Empresa Familiar, senyor Rafael Salas. El doctor Rafel Crespí, director de la Càtedra Banca March de l’Empresa Familiar de la UIB, moderarà l’acte

Càtedra Banca March de l'Empresa Familiar

La Càtedra Banca March de l'Empresa Familiar és una iniciativa conjunta de la Universitat de les Illes Balears, l’Institut de l’Empresa Familiar (IEF), l’Associació Balear de l’Empresa Familiar (ABEF) i la Banca March per a l’estudi i investigació de les característiques i la problemàtica de l’empresa familiar. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 06/11/2013

Data de publicació: 05/11/2013