Escoltar

La UIB convida els estudiants de secundària a visitar el campus universitari en família

Dia: dissabte, 17 d’abril de 2010
Hora: 9.30 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

La Universitat de les Illes Balears (UIB), mitjançant el Servei d’Informació de la UIB, i seguint el pla de difusió sobre la informació prèvia a la matrícula que preveu la implantació de l’espai europeu d’educació superior, organitza per primera vegada a la UIB les jornades Vine a la Universitat: Famílies.

Es tracta d’una jornada adreçada a les famílies dels alumnes de secundària (ESO, batxillerat i cicles formatius de grau superior). Els objectius d’aquesta jornada són donar a conèixer la UIB i proporcionar un primer contacte amb l’entorn universitari i les seves instal·lacions als pareis i mares de futurs alumnes de la Universitat; informar-los sobre l’oferta d’estudis de la UIB i de la manera com s’hi accedeix, així com informar-los sobre els serveis i les prestacions que s’ofereixen.

El programa consta d'una benvinguda al campus amb lliurament de material i de sessions informatives per donar a conèixer els estudis que s’imparteixen, així com les beques i els ajuts i els programes de mobilitat. També es realitzaran visites guiades a les instal·lacions del campus i activitats diverses.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 17/04/2010

Data de publicació: 31/03/2010