Escoltar

La UIB col·labora amb el projecte Connect’UP per fomentar l’emprenedoria

El termini per presentar projectes i idees de negoci innovadores romandrà obert fins al 28 d’abril, en la categoria d’emprenedor (START) o en la d’empresa innovadora (GROW)

La Universitat de les Illes Balears col·labora amb el projecte Connect’UP, impulsat pel Grup Serra i amb el patrocini de CaixaBank. És un programa col·laboratiu i obert, orientat envers el suport i a la visibilització de l’emprenedoria a les Illes Balears. El Vicerectorat d’Innovació i Relacions Institucionals participa en el projecte, tant des del punt de vista de la formació dels finalistes del concurs en la categoria d’emprenedors, com per facilitar que els guanyadors de la categoria START puguin ampliar la seva formació a través d’una matrícula a la UIB (grau, postgrau o estudis propis).

La UIB, a través de la Fundació Universitat Empresa, ha creat el Club d'Emprenedors per impulsar i fomentar la cultura emprenedora entre la comunitat universitària amb l'objectiu de generar innovació i estimular la creació d'empreses a les Illes Balears.

El termini per presentar projectes i idees de negoci innovadores romandrà obert fins al 28 d’abril a <www.connectup.es>, en la categoria d’emprenedor (START) o en la d’empresa innovadora (GROW).

 

INSCRIPCIONS A CONNECT’UP 2019

 

Data de publicació: 10/04/2019