Escoltar

La UIB apropa la cultura italiana a la comunitat universitària i a tots els interessats per conèixer amb més detall el país alpí

El Servei d’Activitats Culturals (SAC) de la Universitat de les Illes Balears (UIB) organitza les Jornades de Cultura Italiana, en el marc del programa Cultura a la Universitat 2009-2010. Aquestes jornades es duran a terme els dies 12, 13, 14 i 16 d’abril i compten amb la col·laboració de l’Istituto Italiano di Cultura.

Es tracta del tercer monogràfic de divulgació cultural que es confecciona aquest curs acadèmic, després de les jornades temàtiques dedicades a la cultura amaziga i a la portuguesa. L’objectiu d’aquestes jornades és oferir una visió detallada i curiosa de les cultures veïnes.

Programa: 

- Dilluns 12 d’abril. Taller de cuina italiana “Cucina e futurismo”, a càrrec del cuiner Paolo Vicenzi. A les 18 hores a l’Aula Mestre Tomeu Esteva de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador, campus universitari, Palma

- Dimarts 13 d’abril. Concert: La musica della Dolce Vita. Classici Italiani in Swing, a les 20 hores al Teatre Xesc Forteza de Palma. Veu de Stefano Riva; guitarra elèctrica de Johnny Branchizio; orgue d’Abel Boquera; i bateria de David Gómez.

- Dimecres 14 d’abril. Projecció de l’enregistrament Tutto Dante, Roberto Benigni recita Dante, a les 19.30 hores a la sala d’actes de Sa Riera. El doctor Antonio Bernat, professor del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Llatina de la UIB, comentarà la projecció.

- Divendres 16 d’abril. El doctor Antonio Bernat impartirà una xerrada sobre l’obra Divina Commedia, de Dante Alighieri, a les 19.30 hores a la sala de juntes de Sa Riera


Totes les activitats són gratuïtes, a excepció del taller de cuina “Cucina e futurismo”, que, a més, requereix inscripció prèvia, ja que compta amb places limitades. Per al concert La musica della Dolce Vita. Classici Italiani in Swing, al Teatre Xesc Forteza, és necessari que els assitents reservin les entrades mitjançant el Servei d’Informació de la UIB o acudint a la consergeria de l’edifici Sa Riera.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 12/04/2010

Data de publicació: 31/03/2010