Escoltar

La UIB acull setanta investigadors en millora de processos de software a la dotzena edició del congrés internacional SPICE

Inauguració
Dia: dimecres, 30 de maig de 2012
Hora: 9.30 hores
Lloc: auditori de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador,
campus universitari, Palma 

El Grup de Millora de Processos de Software (MiProSoft) del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica organitza el congrés Software Process Improvement and Capability dEtermination (SPICE 2012), principal fòrum mundial de discussió sobre les bones pràctiques en el desenvolupament de software.

El congrés, que tindrà lloc del 29 al 31 de maig, reuneix al voltant de setanta experts que provenen de 24 països diferents. El programa de la conferència inclou 35 comunicacions i 5 tallers.

L’acte d’inauguració comptarà amb les intervencions de la doctora Antònia Mas, presidenta del comitè organitzador del congrés i professora del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica; el senyor Alec Dorling, investigador principal del projecte SPICE; el professor Terry Rout, de la Universitat de Griffith, Austràlia; el doctor José Luis Mateo, director de l’Escola d’Hoteleria; i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB. 

Data de l'esdeveniment: 30/05/2012

Data de publicació: 29/05/2012