Escoltar

La UIB acull la novena edició de l'Olimpíada de Biologia

Hi participaran 85 alumnes de segon de batxillerat de 20 centres de secundària de les Illes Balears 

Dia: divendres, 14 de febrer de 2014
Hora: 9.30 hores
Lloc:

  • Mallorca: sala d’actes de l’edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma.
  • Menorca: Seu universitària de Menorca. Can Salort. C/ de Santa Rita, 11, Alaior.
  • Eivissa: Seu universitària d’Eivissa i Formentera. Antic edifici de la Comandància Militar. C/ del Calvari, 1, Eivissa. 

La UIB acull la novena edició de l’Olimpíada de Biologia, que comptarà amb la participació de 85 alumnes de segon de batxillerat de centres de les Illes Balears. Per illes, hi participaran 69 alumnes de Mallorca, 4 de Menorca i 12 d'Eivissa i Formentera. Per centres escolars, n’hi participaran 20 en total: 16 de Mallorca, 1 de Menorca i 3 d’Eivissa i Formentera.

L'Olimpíada de Biologia és un concurs adreçat a l'alumnat matriculat a segon curs de batxillerat i que cursa l’assignatura de Biologia. Té com a objectiu estimular l'estudi d’aquesta matèria i el desenvolupament de joves talents. Consta de tres fases, local, estatal i internacional, amb un nivell de dificultat creixent. La prova consta de dues parts: un exercici teòric amb preguntes d’opció múltiple, per resoldre com a màxim en una hora i mitja, i un exercici pràctic, per a la resolució del qual tindran una hora.

Els tres primers classificats de l’Olimpíada de Biologia tindran la matrícula gratuïta del curs acadèmic 2013-14 en qualsevol dels estudis que s’imparteixen a la UIB. A més, el primer classificat podrà gaudir del primer mes d’estada gratuïta a la Residència d’Estudiants de la UIB o un mes d’ús gratuït de les instal·lacions esportives del campus.

L’Olimpíada de Biologia l’organitza l’Associació Olimpíada Espanyola de Biologia amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears. L’activitat compta amb el suport de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats, Sa Nostra - BMN, el Col·legi Oficial de Biòlegs de les Illes Balears, l’Editorial Santillana, l’Editorial Vicens Vives i Biolínea.  

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 14/02/2014

Data de publicació: 13/02/2014