Escoltar

La UIB acull el comitè editorial del Grup9 d'Universitats que s'uneix en la creació del segell editorial "Genueve Ediciones"

Dia: dijous, 10 de juny de 2010
Hora: 17 h
Lloc: Sa Riera, Palma

Els representants de les unitats i els serveis editorials de les universitats que integren el G9 es reuneixen els dies 10 i 11 de juny a la UIB amb l’objectiu de coordinar la creació de la que serà la primera col·lecció del nou segell editorial Genueve Ediciones.

Les col·leccions d’aquest nou segell estaran formades per obres de referència en cada àrea de coneixement, derivades tant de la investigació universitària com d’altres àmbits, sempre seguint uns criteris estrictes de qualitat.

La primera col·lecció serà la de Ciències Socials i Humanitats, i el representant de la nostra universitat al seu consell de redacció és el professor Bernat Sureda.

El Grup 9 d’Universitats (G-9) és el grup interuniversitari més gran d’Espanya tant per nombre d’alumnes, més de 200.000, como per nombre de projectes conjunts. Està integrat per les universitats de Cantàbria, de Castella-La Manxa, d’Extremadura, de les Illes Balears, de La Rioja, d’Oviedo, del País Basc, Pública de Navarra i de Saragossa.

Data de l'esdeveniment: 10/06/2010

Data de publicació: 10/06/2010