Escoltar

La UIB acull el VI Congrés de la Societat Catalanobalear de Psicologia els dies 6 i 7 de maig de 2011

Inauguració
Dia: divendres, 6 de maig de 2011
Hora: 9 hores
Lloc: sala d'actes de l'edifici Guillem Cifre de Colonya,
campus universitari, Palma

La Universitat de les Illes Balears acull els dies 6 i 7 de maig de 2011 el VI Congrés de la Societat Catalanobalear de Psicologia, que comptarà amb la participació de destacats investigadors i professionals de l'àmbit de la psicologia de les Illes Balears i Catalunya.

L'acte d'inauguració comptarà amb les intervencions del doctor Josep Devi, president de la Societat Catalanobalear de Psicologia, el senyor Jesús Mullor, vicepresident de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, el doctor Joan Salvà, coordinador autonòmic de Salut Mental de la Conselleria de Salut i Consum, i la Rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas.

Durant el Congrés es tractaran qüestions com el paper de la psicologia clínica en l'àmbit de l'educació infantil i juvenil, l'estat actual dels trastorns de personalitat, el contínuum envelliment normal – deteriorament cognitiu lleu – demència i l'actualització en psicologia de la salut.

A més, es lliuraran els premis a la millor comunicació oral i al millor pòster. També es lliurarà el VII Premi Ramon Bayés i Sopena a la trajectòria professional.

El Congrés està organitzat per la Societat Catalanobalear de Psicologia de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears i compta amb el suport de la Universitat de les Illes Balears, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Conselleria d'Afers Socials, Promoció i Immigració, la Caixa de Balears “Sa Nostra”, Boehringer Ingelheim i el Prous Institute for Biomedical Research.

Aquest congrés està acreditat per 10 universitats i pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries. Té el Reconeixement d’Interès Sanitari de l’Institut d’Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya i està en tràmit l’acreditació de la Comissió de Formació Continuada de la Conselleria de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears.

Data de l'esdeveniment: 06/05/2011

Data de publicació: 05/05/2011