Escoltar

La UIB aconsegueix la medalla de plata al XXVIII Campionat Universitari de Futbol Sala del Personal d'Administració i Serveis

La Universitat de les Illes Balears ha guanyat la medalla de plata al XXVIII Campionat Universitari de Futbol Sala del Personal d’Administració i Serveis, que s’ha celebrat a la Universitat de Múrcia del 14 al 19 de juny de 2010, després de perdre a la final per sis gols a quatre contra l’equip de la Universitat de Cadis, primer favorit del torneig i guanyador en les darreres edicions del Campionat.

L’equip de la UIB va fer primer del seu grup després de guanyar tres dels quatre partits de classificació. Els jugadors Antonio Terrones i Miquel Àngel Piqueras foren els màxims golejadors de la plantilla de la UIB, amb cinc gols cadascun, i només altres dos jugadors els superaren amb més gols al rànquing de la competició.

L’equip de futbol sala del PAS de la UIB s’entrena cada dilluns i dimecres a les instal·lacions esportives de CampusEsport, des del mes d’octubre al mes de juny, i fa vint-i-dos anys que participa en el campionat.

Documents relacionats

Data de publicació: 21/06/2010