Escoltar

La UIB i la Conselleria d'Afers Socials, Promoció i Immigració del Govern de les Illes Balears presenten l'Anuari de l'envelliment. Illes Balears 2008

L'anuari és obra de la Càtedra de Gerontologia Educativa i Social i recull la situació i les característiques principals dels més grans a les Illes Balears

Atenció als mitjans
Dia: dijous, dia 18 de desembre
Hora: 18.30 h
Lloc: Fundació la Caixa,
plaça de Weiler, 3, Palma

Acte de presentació
Dia: dijous, dia 18 de desembre
Hora: 19 h
Lloc: Fundació la Caixa,
plaça de Weiler, 3, Palma

La senyora Fina Santiago, consellera d'Afers Socials, Promoció i Immigració del Govern de les Illes Balears; la doctora Carme Orte, directora de la Càtedra de Gerontologia Social i de la Universitat Oberta per a Majors; i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB, presentaran el primer Anuari de l'envelliment. Illes Balears 2008.

L'anuari és obra de la Càtedra de Gerontologia Educativa i Social i recull la situació i les característiques principals dels més grans a les Illes Balears.

Durant l'acte, la catedràtica de Sociologia de la Universitat del País Basc Maria Teresa Bazo impartirà la conferència “Sociedades desarrolladas y envejecidas: potenciar la autonomía en la ancianidad”.

Atenció als mitjans

A les 18.30 h, la consellera, Fina Santiago, i la directora de la UOM i de la Càtedra de Gerontologia Social, Carme Orte, seran a disposició dels mitjans de comunicació per informar sobre el contingut de l'anuari.

Documents relacionats

Data de publicació: 18/12/2008