Escoltar

La Rectora de la Universitat Nacional de la Patagònia Austral visita la UIB

La doctora Eugenia Márquez, Rectora de la Universitat Nacional de la Patagònia Austral, Santa Cruz (Argentina), ha visitat la Universitat de les Illes Balears amb l'objectiu d’enfortir les relacions entre ambdues universitats.

La Rectora ha estat rebuda pel doctor Jesús Salinas, del Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'Educació, la doctora Catalina N. Juaneda, vicerectora de Relacions Internacionals i Mobilitat Universitària, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la Universitat de les Illes Balears.

La UIB i la Universitat Nacional de la Patagònia Austral treballen conjuntament en el projecte d’una acció integrada, «Implantación de red de vinculación digital de la Patagonia Austral (REVINDIPA) para el desarrollo comunitario». El professor responsable és el doctor Jesús Salinas.

El projecte pertany al Programa de Cooperació Interuniversitària i Investigació Científica amb Iberoamèrica, finançat per l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID), que depèn del Ministeri d'Afers Exteriors i de Cooperació. L’objectiu del programa és impulsar i fomentar vincles estables per dur a terme activitats de docència i de recerca conjunta entre equips de la UIB i d’altres universitats, en l’àmbit d’Iberoamèrica.

Cal destacar també la participació de la UIB i la Universitat Nacional de la Patagònia Austral en el projecte «Accions de desenvolupament comunitari per a la societat de la informació i el coneixement a la xarxa de centres de recursos multimèdia de la Patagònia Austral, Argentina», que està inclòs en la IV Convocatòria d'Ajuts de Cooperació al Desenvolupament: Projectes de cooperació al desenvolupament.

Documents relacionats

Data de publicació: 15/12/2009