Escoltar

La Fundación Biodiversidad i la UIB analitzen polítiques i experiències de gestió costanera en el seminari "Hacia la gobernanza de las áreas costero marinas"

La senyora Ana Leiva, directora de la Fundación Biodiversidad del Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, i el doctor Federico Garau, Secretari General de la UIB, tanquen avui el seminari “Hacia la gobernanza de las áreas costero marinas”, organitzat per la Fundació Biodiversitat, en el marc de la Universitat d’Estiu 2009.

El seminari s’ha celebrat del 13 al 17 de juliol al campus de la UIB. Els experts que hi han intervingut han analitzat el punt de trobada entre governs, societat civil i empreses per aportar solucions que contribueixin a mantenir la funcionalitat dels ecosistemes costaners. Així mateix, al llarg de la setmana s’han presentat polítiques i experiències participatives de gestió costanera, com també iniciatives de formació i investigació que contribuiran a marcar noves fronteres en la gestió de recursos costaners marins.

A la inauguració del seminari hi varen assistir el senyor Juan Carlos Martín Fragueiro, secretari general i vicepresident del Patronat de la Fundación Biodiversidad, el senyor Miquel Àngel Grimalt, conseller de Medi Ambient del Govern balear, la senyora Maria Lluïsa Dubón, consellera de Territori del Consell de Mallorca, i la doctora Montserrat Casas, rectora de la UIB.

Documents relacionats

Data de publicació: 17/07/2009