La Fundació Turisme Palma 365 i la UIB promouen les tesis doctorals sobre la situació del turisme a Palma

El rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet, i la regidora de Turisme, Comerç i Treball de l'Ajuntament de Palma i vicepresidenta de la Fundació Turisme Palma 365, senyora Joana M. Adrover, han signat un conveni de col·laboració per promoure i elaborar anàlisis i estudis, en forma de tesis doctorals, que ajudin a conèixer la situació del turisme a Palma. A l’acte de signatura hi han assistit també el director de l’Escola de Doctorat de la UIB, Jeroni Morey, i el gerent de la Fundació, Pere Homar.

Com a part d’aquest acord, la Fundació Turisme Palma 365 enviarà a la Universitat temàtiques relatives al turisme a la ciutat de Palma, perquè les incorpori com a possibles temàtiques a desenvolupar pels futurs estudiants de doctorat. Així la col·laboració es canalitzarà a través de l’Escola de Doctorat de la Universitat.

Entre les activitats de la Fundació es troba promoure anàlisis que ajudin a conèixer la situació del turisme a la destinació i posar la informació al servei del sector.

Per la seva banda, la vicepresidenta de la Fundació Turisme Palma 365, Joana Maria Adrover, s’ha mostrat molt satisfeta amb el conveni signat i ha assegurat que «només des del prisma de la investigació i la generació de coneixement avançarem per consolidar-nos com a referent en el turisme urbà durant tot l'any».

Data de l'esdeveniment: 06/09/2018

Data de publicació: Fri Sep 07 12:18:00 CEST 2018