Escoltar

La Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UIB presenta als alumnes els nous títols de grau d'Administració i Direcció d'Empreses i Economia

L'acte servirà també per lliurar els premis al millor estudiant de la llicenciatura d'Economia i al millor estudiant de la llicenciatura d'Administració i Direcció d'Empreses del curs 2007-2008

Dia: dimarts 9 de desembre
Hora: 14 h
Lloc: sala d'actes de l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5 Palma

L'equip deganal de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de les Illes Balears organitza una jornada de presentació dels nous plans d'estudis dels títols de Grau d'Administració i Direcció d'Empreses i Grau en Economia.

L'objectiu de la jornada és aclarir els dubtes i els interrogants que la implantació dels nous estudis pot provocar entre els estudiants. La jornada abordarà el contingut dels nous títols, així com qüestions generals referents als processos de convalidació i canvi de pla d'estudis.

L'acte servirà també per lliurar els premis al millor estudiant de la llicenciatura d'Economia i al millor estudiant de la llicenciatura d'Administració i Direcció d'Empreses del curs 2007-2008.

Documents relacionats

Data de publicació: 05/12/2008