Escoltar

La Facultat d'Educació de la UIB organitza la II Jornada de Treball en Xarxa amb Menors

Inauguració
Dia:
dilluns, 14 de maig de 2012
Hora:
9 hores
Lloc:
Aula Magna de l'edifici Guillem Cifre de Colonya,
campus universitari, Palma

La Facultat d'Educació de la Universitat de les Illes Balears, el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de les Illes Balears i l'Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears organitzen la II Jornada de Treball en Xarxa amb Menors d'Edat.

L'objectiu d'aquesta jornada és debatre els aspectes més rellevants del treball en xarxa amb menors d'edat i donar a conèixer als professionals i investigadors d'aquest àmbit noves metodologies de treball en xarxa en temes de menors i famílies a través de diferents experiències reals i positives de cada illa. A més, es tractarà el treball conjunt amb la comunitat socioeducativa de tots els problemes relacionats amb els menors, com ara la seguretat, la prevenció, l'acompanyament, l'absentisme escolar, el conflicte a l'escola, l'assetjament, el vandalisme, etc. A més, es donaran a conèixer les conclusions de la primera jornada de treball en xarxa amb menors d’edat amb les seves fortaleses i debilitats detectades a cada illa, que va tenir lloc el mes d'abril de l'any passat.

A la inauguració hi assistiran la segona tinent de batlle de Benestar Social, Immigració i Participació de l'Ajuntament de Palma, Sandra Fernández; el director de l'Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears, Antoni Fiol; la directora del Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de les Illes Balears, Isabel Cortada; i el vicerector de Docència i Qualitat de la UIB, doctor Juan José Montaño.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 14/05/2012

Data de publicació: 11/05/2012