Escoltar

La FUEIB organitza el Seminari Turisme Sostenible a les Illes Balears per difondre el projecte europeu SusTEn Mechanism i obrir-lo a la participació d'empresaris i emprenedors

En el programa, liderat per la FUEIB a les Illes Balears, hi participen diferents institucions de França, Itàlia, Grècia, Eslovènia i Espanya 

Dia: dimarts, 29 de maig de 2012 
Hora: 9.45 hores – 14 hores 
Lloc: sala 12 de l’edifici Sa Riera 
C/ Miquel dels Sants Oliver, 2, 2a. Palma 

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) organitza el seminari Turisme Sostenible a les Illes Balears, per convidar emprenedors, empresaris i agents socials a participar al programa europeu SusTEn Mechanism (Mecanisme d’Emprenedoria en Turisme Sostenible), en el qual treballen diferents institucions de França, Itàlia, Grècia, Eslovènia i Espanya.
 

Per tal d’impulsar el turisme sostenible com a base del desenvolupament socioeconòmic regional, el projecte SusTEn Mechanism promou la gestió integrada i sostenible dels recursos naturals i la preservació del patrimoni cultural i regional. El projecte destaca el paper fonamental dels diferents sectors implicats i l’interès d’establir conjuntament i activament xarxes internacionals. Finançat pel programa MED de la UE, el projecte està dissenyat especialment per respondre a les necessitats específiques del grup de territoris de la conca mediterrània que hi participen. 

En aquest seminari, la FUEIB informarà dels trets generals del projecte i presentarà als assistents un programa d’iniciatives de formació especialitzada, eines de tecnologies de la comunicació i activitats de promoció en línia de productes turístics sostenibles. 

A partir d’aquest projecte es vol desenvolupar i posar en pràctica la planificació i implementació d'iniciatives territorials de creació d'empreses per millorar la qualitat, competitivitat i comercialització dels corresponents productes de turisme sostenible entre els principals sectors econòmics de les Illes. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 29/05/2012

Data de publicació: 28/05/2012