La Delegació del Govern i la Universitat de les Illes Balears ampliaran la seva col·laboració

El rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, i la delegada del Govern a les Illes Balears, Rosario Sánchez, han coincidit en la voluntat d’aprofundir la col·laboració existent entre ambdues institucions en matèria de formació i beques per a estudiants. Així ho varen posar en relleu els responsables de les dues institucions durant la reunió que mantingueren dilluns, la primera després de la presa de possessió de la nova delegada del Govern. A la reunió hi assistí també la vicerectora d’Estudiants, Rosa Isabel Rodríguez.

Actualment ja hi ha un conveni de cooperació educativa entre la Secretaria d'Estat de Seguretat del Ministeri de l'Interior i la UIB per a la realització de pràctiques formatives en dependències de les forces i els cossos de seguretat de l'Estat. El conveni compleix un doble objectiu: d'una banda, millorar l'atenció als turistes que són víctimes de delictes i, de l'altra, millorar la formació dels estudiants de la UIB permetent-los posar en pràctica els coneixements adquirits en el grau d'Estudis Anglesos i preparar-los per a la futura inserció en el mercat laboral.

A més del conveni ja existent per a la realització de pràctiques formatives dels estudiants del grau d’Estudis Anglesos, els responsables de la Delegació del Govern i la UIB han plantejat ampliar la col·laboració a altres matèries com la immigració o la formació en matèria de gènere, entre d’altres.

 

 

Data de publicació: Tue Sep 11 11:14:00 CEST 2018