Escoltar

La Coral de la UIB lliura 1.683 euros a Càritas

Arran del concert solidari Tots per Nadal 

El concert es va dur a terme amb la participació de l’Obra Social “la Caixa”

Dia: dilluns, 14 de març de 2016
Hora: 11 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

La Coral Universitat de les Illes Balears lliurarà a Càritas un xec de 1.683 euros, obtinguts arran de l’enregistrament d’un disc del concert de Nadal del dia 13 de desembre de 2015.

A l’acte hi assistiran el doctor Llorenç Huguet, Rector; la senyora Margalida Riutort, directora de Càritas Mallorca; la senyora Antònia Ponseti, del Centre d'Institucions de CaixaBank a les Balears; la senyora Maria Teresa Colom, del Centre d'Institucions de CaixaBank a les Balears; el senyor Miquel Àngel Sancho, responsable de Xocolat; la doctora Joana M. Seguí, vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta; i el senyor Joan Company, director de la Coral UIB.

El concert de la Coral UIB va tenir lloc a l’Auditòrium de Palma i va ser enregistrat per Produccions Blau amb l’objectiu de produir el disc compacte Tots per Nadal. El disc es posà a la venda a partir del 30 de desembre a l’Espai Xocolat, al preu especial de 10 euros. Tots els beneficis de la comercialització es destinarien a Càritas, perquè aquesta entitat pugui dur a terme la seva acció social en l’àmbit de l’habitatge digne.

El concert va comptar amb la col·laboració de la televisió autonòmica, IB3, que també enregistrà el concert per emetre’l durant les festes nadalenques, i de l’Obra Social “la Caixa”.

Al concert hi participaren la Coral Universitat de les Illes Balears; les Corals Infantils de Joventuts Musicals de Palma; el Cor de Pares i Mares de la UIB; la Coral Juvenil de Joventuts Musicals de Palma; el Cor de Mestres Cantaires de la UIB; Poema Harmònic; el Cor de Majors de la UIB; i l’Orfeó Universitat de les Illes Balears, amb la col·laboració especial d’intèrprets d’arreu de les Illes Balears i de diferents estils musicals, com Joan Pons, Chenoa, Cap Pela, Jaume Anglada, Marta Elka, Toni Pastor, Tomeu Penya, Maia Planas, Isidor Marí i Joan Bibiloni. 

Notícia relacionada

Data de l'esdeveniment: 14/03/2016

Data de publicació: 11/03/2016