Escoltar

La Coral Universitat de les Illes Balears al Festival Junger Künstler de Bayreuth, a Alemanya

Dia: dissabte, 5 d’agost de 2017
Hora: 19 hores
Lloc: Stadtkirche Bayreuth Heilige Dreifaltigkeit. Bayreuth, Alemanya 

Dia: diumenge 6 d’agost
Hora: 16 hores
Lloc: Klosterkirche Maria Immaculata Speinshart, abadia situada al sud-est de Bayreuth, Alemanya

La Coral Universitat de les Illes Balears, CUIB, que enguany celebra quaranta anys d’existència i de trajectòria artística, actuarà en una de les ciutats més emblemàtiques de la música pel que fa a la vinculació amb un dels grans compositors de la història universal, Richard Wagner, i que s’ha convertit en lloc de peregrinació dels afeccionats a l’òpera: Bayreuth.

La Coral actuarà en el Festival Junger Künstler Bayreuth (‘Festival de Joves Artistes de Bayreuth’), en la 67a edició, sota el títol general «Arrels cap al futur». Les orquestres, els cors i bandes que hi participen presentaran la seva tradició musical en concerts diferents al públic de la ciutat i altres artistes. La Coral UIB presentarà un programa dedicat íntegrament a la música espanyola, des de l’edat mitjana a l’actualitat, en què es fa atenció també al patrimoni musical de les Illes Balears.

La gira serà del 4 al 9 d’agost i es faran les actuacions següents:   

  • Dissabte, dia 5, concert a la Stadtkirche Bayreuth «Heilige Dreifaltigkeit».
  • Diumenge, dia 6, concert a la Klosterkirche Maria Immaculata Speinshart
  • Dilluns, dia 7, està previst el primer assaig de l’«Scratch Konzert», com una trobada de corals amb intercanvi musical de peces diverses, dirigit a altres corals presents al Festival de Bayreuth, en el qual el mestre Joan Company treballarà obres del Llibre vermell de Montserrat.
  • Dimarts, dia 8, actuació de cloenda d’aquest concert participatiu de les diferents corals al Große Bayreuther Abend des Festival Junger Künstler Bayreuth, acte al qual assistiran diverses autoritats polítiques del país i de la ciutat. 

Data de l'esdeveniment: 05/08/2017

Data de publicació: 31/07/2017