Escoltar

La Coral UIB actuarà aquest cap de setmana al centre Cap Vermell de Cala Rajada i al santuari de Cura

El recital de diumenge encetarà el cicle de concerts Música a les Ermites i Santuaris de Mallorca

Dia: dissabte, 13 de novembre de 2010
Hora: 20 hores
Lloc: centre Cap Vermell,
avinguda de l'Agulla, 50, Cala Rajada

La Coral Universitat de les Illes Balears, sota la direcció del mestre Joan Company, oferirà un concert amb motiu de la inauguració d’una sala polivalent del nou centre municipal Cap Vermell de Cala Rajada, en què interpretarà algunes obres a cappella i d’altres amb l’acompanyament al piano de M. Antònia Gomis.

Dia: diumenge, 14 de novembre de 2010
Hora: 12 hores
Lloc: Santuari de Cura, Randa

El Consell de Mallorca i la Coral Universitat de les Illes Balears organitzen el cicle de concerts Música a les Ermites i Santuaris de Mallorca. El primer concert del cicle serà diumenge, 14 de novembre de 2010, al monestir de Cura. La Coral Universitat de les Illes Balears, sota la direcció del mestre Joan Company, participarà primer en la missa que tindrà lloc a les 12 hores a la cappella. Tot seguit oferirà un concert a la Sala de Gramàtica, en què interpretarà obres a cappella i amb acompanyament de piano. En aquesta actuació estrenaran Cant de Ramon. Llaus, honor al major Senyor, amb música de N. Schultze i lletra de l’Obra poètica de Ramon Llull.

En aquest cicle estan prevists dos recitals més:

  • 28 de novembre de 2010, a les 12 hores, a l’ermita de Bonany a Petra.
  • 19 de desembre de 2010, a les 12 hores, a l’ermita de Sant Miquel a Campanet. El Cor de Mestres Cantaires de la UIB, coral filial de la Coral Universitat de les Illes Balears, oferirà un recital sota la direcció de Pilar Riera.
     

Documents relacionats

           Revista digital Cap Vermell

Data de l'esdeveniment: 13/11/2010

Data de publicació: 12/11/2010