Escoltar

La Càtedra Ramon Llull de la UIB celebra el seu desè aniversari amb una exposició sobre la seva activitat de recerca i divulgativa

L’exposició es podrà visitar fins al divendres 3 de maig 

Inauguració
Dia: dimarts, 23 d’abril de 2013
Hora: 12.30 hores
Lloc: hall de l’edifici Ramon Llull,
campus universitari, Palma 
 

Tindrà lloc la inauguració de l’exposició amb la qual la Càtedra Ramon Llull de la Universitat de les Illes Balears celebra el seu desè aniversari. Hi intervindran el director general d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement, doctor Miquel Deyà; el director del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General i director de la Càtedra Ramon Llull, doctor Joan Antoni Mesquida; el degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, doctor Nicolau Dols; i la vicerectora de Projecció Universitària, doctora Patrícia Trapero.

L’exposició recull tota l’activitat realitzada per la Càtedra Ramon Llull des de la seva creació, l’any 2003. S’hi exposen les publicacions, els pòsters de les activitats organitzades i informació general sobre l’activitat de la Càtedra, que té per finalitat la promoció, la divulgació i la investigació dels estudis relacionats amb la figura de Ramon Llull, des de tots els àmbits universitaris. A més, dins la Càtedra Ramon Llull se situa el Programa Blaquerna d'estudis lul·lians, compartit entre la Universitat de Barcelona i la Universitat de les Illes Balears.

La mostra es podrà visitar fins al divendres 3 de maig al hall de l’edifici Ramon Llull.  

Data de l'esdeveniment: 23/04/2013

Data de publicació: 22/04/2013