Escoltar

La Cambra de Comerç de Mallorca presenta a la UIB el seu pla de formació

El Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet, s'ha reunit a Son Lledó amb el nou president de la Cambra de Comerç de Mallorca, senyor Antoni Mercant. A la trobada també hi han assistit el vicerector d'Innovació i Relacions Institucionals, doctor Jordi Llabrés; el director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, senyor Luis Vegas; el secretari general de la Cambra de Comerç de Mallorca, senyor Antoni Grimalt, i la directora del Departament de Formació de la Cambra de Comerç de Mallorca, senyora Cristina Julià.

L'objectiu d'aquesta trobada, la primera que mantenen des de la presa de possessió d'Antoni Mercant com a president de la Cambra de Comerç de Mallorca, ha estat fer partícip la UIB d'algunes de les línies del futur Pla Cameral de Formació, que l'entitat desenvoluparà en col·laboració amb el Govern de les Illes Balears.

Entre aquestes, destaquen:

  • Propostes de nous estudis propis que responguin a necessitats dels sectors empresarials.
  • Col·laboració en programes d’inserció dels titulats de la UIB, sota el paraigua del programa de garantia juvenil PICE, que la Cambra tornarà a oferir els pròxims quatre anys.
  • Experiències pilot en l'àmbit de la formació dual universitària.
  • Estudis de prospecció dels perfils professionals que demanarà la digitalització, l'evolució tecnològica i el desenvolupament de la robòtica els pròxims anys i la seva implicació en els plans de formació.

La materialització d'aquestes propostes es concretarà en reunions futures. 

Data de publicació: 17/01/2019