L'Oficina de Convergència i Harmonització Europea de la UIB presenta el llibre Diseño e implantación de títulos de grado en el Espacio Europeo de Educación Superior

El llibre és una coedició d'Edicions UIB i Narcea ediciones

Dia: dijous 6 de novembre de 2008
Hora: 12.30 h
Lloc: sala d'actes de Cas Jai, campus universitari,
cra de Valldemossa, km 7.5, Palma

Atenció als mitjans
A les 12 hores, l'autor i els editors seran a disposicicó dels mitjans interessats

L'Oficina de Convergència i Harmonització Europea de la Universitat de les Illes Balears presenta el llibre Diseño e implantación de títulos de grado en el Espacio Europeo de Educación Superior, coeditat entre Edicions UIB i Narcea ediciones.

El llibre és fruit de l'experiència d'un equip interdisciplinar de professors encarregats de dinamitzar el procés de convergència europea a la Universitat d'Extremadura.

La presentarció anirà a càrrec del senyor Vidal L. Mateos, coautor, la senyora Ana de Miguel Carro, directora gerent de Narcea ediciones, i el doctor Mateu Servera, vicerector d'Ordenació Acadèmica i Convergència Europea de la UIB.

Hi seran presents la senyora Mónica González, adjunta a la direcció de Narcea ediciones, el senyor Juanjo Montaño, director de l'Oficina de Convergència i Harmonització Europea, i el senyor Joan Vives, cap de promoció d'Edicions UIB.

Documents relacionats

Data de publicació: Thu Nov 06 14:02:00 CET 2008