Escoltar

L'IFISC tractarà el processament de la informació al cervell en el primer IFISC Exploratory Workshop, que tindrà lloc els dies 9 i 10 de març a la UIB

Dia: dimarts, 9 de març de 2010
Hora: 15 h
Lloc: aula de seminaris de l’edifici dels Serveis
Cientificotècnics i instituts universitaris de recerca,
campus universitari, Palma

L’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC) organitza el primer IFISC Exploratory Workshop que centrarà la discussió en la pregunta Com el processament de la informació emergeix al cervell? i abordarà el repte de comprendre com el nostre cervell processa i codifica la informació que prové dels sistemes sensorials.

El programa IFISC Exploratory Workshop, que s’ha posat en marxa amb l’objectiu d’identificar investigacions punteres, inclou en aquesta ocasió dos seminaris oberts a tota la comunitat universitària, que seran emesos en directe a través d’Internet, al portal de l’IFISC.

Dimarts, 9 de març, a les 15 hores: “Random networks in MEG from Alzheimer’s disease patients”, a càrrec de Bob van Dijk (Centre Mèdic Universitari Lliure d’Amsterdam).

Dimarts, 9 de març, a les 16 hores: “Multisensor Fusion for Low-Power Wireless Microsystems: A Neural Approach”, a càrrec de Tong-Boon Tang (Universitat d’Edimburg).

La trobada tindrà lloc els dies 9 i 10 de març a la sala 215 i, els seminaris, a l’aula de seminaris de l’IFISC, ubicada a l’edifici dels Serveis Cientificotècnics i instituts universitaris de recerca, i comptarà amb la participació d’investigadors de l’Institut Max Planck de Recerca Cerebral (Frankfurt, Alemanya), la Universitat d’Osnabrück (Alemanya), el Centre Mèdic Universitari Lliure d’Amsterdam (Holanda), la Universitat d’Edimburg (Escòcia), el Centre de Biotecnologia de Madrid, la Universitat Rey Juan Carlos (Madrid) i la Universitat Politècnica de Catalunya, a més de l’IFISC.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 09/03/2010

Data de publicació: 08/03/2010