Escoltar

L'IFISC organitza una carrera de cotxes solars per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient

Inici de la cursa
Dia: dissabte, 5 de juny
Hora: 10.30 hores
Lloc: plaça d'Espanya, Palma

Lliurament dels premis
Dia: dissabte, 5 de juny
Hora: 13 hores
Lloc: plaça d'Espanya, Palma

La Universitat de les Illes Balears i l'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos, IFISC (CSIC-UIB), se sumen a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient amb una cursa de cotxes solars. La competició tindrà lloc dia 5 de juny de 2010 a les 10.30 hores en un circuit instal·lat a la plaça d'Espanya de Palma.

La cursa s'emmarca en el programa d'actes organitzat per l'Ajuntament de Palma i el Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca, del qual l'IFISC és col·laborador, amb l'objectiu d'animar la ciutadania a convertir-se en un agent de canvi per aconseguir un desenvolupament sostenible i equitatiu.

Amb la inscripció a la cursa, que és oberta fins divendres, 4 de juny, a les 12 hores, els participants rebran un kit de muntatge del cotxe solar. A partir dels elements que els siguin proporcionats, els inscrits podran dissenyar la seva pròpia versió del cotxe, amb l'única condició de mantenir la placa solar que els serà proporcionada com a única font d'energia del vehicle.

Els participants podran optar a diferents premis en les categories de velocitat, estètica, reciclabilitat, creativitat i aplicació cientificotecnològica, que seran lliurats el dia 5 de juny a les 13 hores a la plaça d'Espanya de Palma.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 05/06/2010

Data de publicació: 02/06/2010