L'ICE i la Fundació Claudio Naranjo organitzen la II Jornada Balear d'Educació Integral

S'oferiran als mestres i educadors eines i recursos per afrontar els conflictes i les necessitats que sorgeixen a l'aula

Dia: dissabte, 17 de maig de 2008
Hora: 9.30 h
Lloc: edifici Sa Riera,
carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

L'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Claudio Naranjo organitzen la II Jornada d'Educació Integral, una iniciativa adreçada a mestres i educadors.

«L'educació integral» es basa en el desenvolupament global de la persona i té en compte els coneixements, la consciència corporal, el pensament i l'educació emocional. Dóna molta importància a les actituds juntament amb els coneixements i les habilitats, i considera de vital importància la funció dels educadors com a creadors del clima adequat per a l'aprenentatge d'actituds.

Aquesta jornada té com a objectiu oferir als mestres i educadors eines i recursos per afrontar els reptes que representen els conflictes i les necessitats a l'aula; i reflexionar sobre la necessitat de promoure el desenvolupament integral de la persona.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb el senyor Xavier Delgado, membre de la Fundació Claudio Naranjo. Tel.: 646 845882.

Data de publicació: 17/05/2008