Escoltar

L'Estudi General Lul·lià, el Consell Social i la UIB cooperaran per fer més present la Universitat a Palma

L'acord marc de col·laboració permetrà organitzar activitats de recerca, docència i divulgació conjuntes

Dia: dilluns, 23 de juliol de 2018
Hora: 11.30 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma

El rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet; la presidenta del Consell Social de la UIB, senyora Francesca Mas; i el rector de l'Estudi General Lul·lià, doctor Pere J. Quetglas, han signat un acord marc de col·laboració entre les tres institucions. També hi han assistit la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana M. Seguí, i la vicerectora de Professorat, doctora Maria Antònia Fornés. 

La cooperació entre la UIB, el Consell Social de la UIB i l’Estudi General Lul·lià té com a objectiu coordinar i optimitzar esforços en les tasques de recerca, docència i divulgació que desenvolupen les institucions, amb vista a fer més present la UIB a la ciutat de Palma i a divulgar la tasca de l’Estudi General Lul·lià.

D'acord amb aquest acord, la cooperació entre les tres institucions es traduirà en l'intercanvi d'informació i publicacions; l'organització conjunta de seminaris, col·loquis, simposis i cursos; la realització conjunta de projectes de recerca; i el desenvolupament conjunt de programes de formació i activitats educatives.

L'impuls del Consell Social

Aquest conveni, el primer que se signa entre les tres institucions, és fruit d'una iniciativa del Consell Social de la UIB, que entre les seves funcions té la de promoure vincles de col·laboració mútua entre la Universitat i les entitats socials, econòmiques, professionals i culturals representatives de les Illes Balears.

El Consell Social, amb l'objectiu de contribuir a fer més present la UIB a la ciutat de Palma, ha promogut la signatura d'aquest acord de col·laboració amb l’Estudi General Lul·lià, que és una associació privada de caire cultural fundada l’any 1951. Recollint el nom i la tradició de l’antiga Reial i Pontifícia Universitat Literària i dels estudis generals, l'Estudi General Lul·lià té com a objectius la recerca, el foment i el desenvolupament de la cultura a Mallorca i la difusió de l’obra, la figura i el pensament de Ramon Llull.

Data de publicació: 23/07/2018