Escoltar

L'Escola de Turemprenedors Pont per Emprendre ajuda els alumnes de la UIB a crear idees de negoci per desestacionalitzar el sector turístic

El programa formatiu està finançat per les càtedres Meliá Hotels International d’Estudis Turístics i Bancaja de Joves Emprenedors 

Dia: dilluns, 16 de setembre de 2013
Hora: 16 hores
Lloc: aula 22 de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador,
campus universitari, Palma 

Vint-i-dos alumnes de darrer curs de grau i de postgrau de la Universitat de les Illes Balears participen en la primera edició de l’Escola de Turemprenedors Pont per Emprendre, un programa formatiu innovador que té com a objectiu formar i donar suport als alumnes perquè puguin posar en marxa una idea de negoci que ajudi a desestacionalitzar la indústria turística de les Illes Balears.

Els alumnes participants provenen de diferents estudis de grau i postgrau (Infermeria, Dret, Administració d’Empreses, Turisme, Psicologia...).

L’Escola de Turemprenedors Pont per Emprendre està finançada conjuntament per les càtedres Meliá Hotels International d’Estudis Turístics i Bancaja de Joves Emprenedors i està organitzada per l’associació Escuela de Turemprendedores, que integren emprenedors amb experiència formativa en aquest àmbit. La impartició del programa anirà a càrrec d’aquesta entitat i de professors de la UIB. A més, els futurs emprenedors comptaran amb el suport constant d’un consultor de l’organització i amb l’assistència de mentors empresaris amb els quals podran posar en comú dubtes i inquietuds. 

A la presentació hi assistiran els alumnes participants i hi intervindran el vicerector d’Innovació i Transferència de la UIB, doctor Jordi Llabrés; el director de la Càtedra Bancaja de Joves Emprenedors, doctor Julio Batlle; el director de la Càtedra Meliá d’Estudis Turístics, doctor Bartomeu Deyà; la representant de Meliá Hotels International, senyora Lourdes Ripoll; i els membres de l’Escuela de Turemprendedores senyors César Llorente i Jorge Serrano. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 16/09/2013

Data de publicació: 13/09/2013